Airco onderdelen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van het airco onderdeel en/of product in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw airco? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte Airco-onderdelen. Het typeplaatje van de meeste airco’s zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant.

Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw airco zelf te repareren!

Doordat uw airco-onderdelen vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

Airco-onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende airco onderdelen en accessoires aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw filter voor uw airco, of een afstandbediening, een muurdoorvoer voor de afvoerslang, of een afvoerslang, of een reinigingsmiddel voor de verdamper, een ventilatormotor, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Airco-onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw airco, zodat u gelijk de beschikbare onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw airco. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Airco onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Airco merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

Logo Brother
Logo DeLonghi
Logo Bosch
Logo Philips
Logo Siemens
Logo Toshiba
Logo AEG
Logo Electrolux
Logo Princess
Logo Lenovo
Logo Inventum
AEG, Inventum, Bamtech, Evolar, Brother, Philips, Sony, Bosch, Siemens, Delonghi, LG , Samsung, Electrolux, Lenovo, Princess, Toshiba, Panasonic, Medion, Tomado, Eurom, Nordica