Fornuis onderdelen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van het (combi)magnetron onderdeel en/of product in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw fornuis? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte Fornuis-onderdelen voor uw fornuis. Het typeplaatje van de meeste fornuizen zit op de achterkant van de machine,  aan de binnenkant van de deur of in de rand van de deur of klep.

Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw Fornuis-onderdelen zelf te repareren!

Doordat uw fornuis vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. een duurzame oplossing dus!

Fornuis-onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende fornuis onderdelen en accessoires aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een lampje voor uw fornuis, of een rooster, of een bakplaat, een deurrubber, of een verwarmingselement, of een keuze schakelaar, een deurschakelaar, of thermostaat, of een ventilator, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Fornuis onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw fornuis, zodat u gelijk de beschikbare Fornuis-onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw fornuis. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Fornuis onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Fornuis merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

Logo Beko - Wasdroger
Logo Bauknecht
Logo Bosch
Logo LG
Logo Panasonic
Logo Samsung
Logo AEG
Logo Zanussi - Wasdroger
Logo Siemens
Logo Miele
Logo Indesit - wasdroger
AEG fornuis onderdelen, Electrolux fornuis onderdelen, Zanussi fornuis onderdelen, Bosch fornuis onderdelen, Siemens fornuis onderdelen, Miele fornuis onderdelen, Whirlpool fornuis onderdelen, Bauknecht fornuis onderdelen, Beko fornuis onderdelen, Indesit fornuis onderdelen, Candy fornuis onderdelen, Constructa fornuis onderdelen, Haier fornuis, Smeg oven, LG fornuis, Samsung fornuis, Kuppersbusch fornuis onderdelen, Neff fornuis onderdelen, Hotpoint Ariston fornuis onderdelen, Panasonic fornuis onderdelen, Inventum fornuis onderdelen.