Scherm draaien

Koelkast onderdelen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van het koelkast onderdeel en/of product in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden
Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw koelkast? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte onderdelen voor uw koelkast. Het typeplaatje van de meeste koelkasten zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant aan de linker of rechterzijde, meestal t.h.v. de groentelade(s).
Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw koelkast zelf te repareren!

 

Doordat uw koelkast vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

Koelkast onderdelen en accessoires bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende koelkast onderdelen en accessoires aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een lampje van uw koelkast, of een flessenrek, of een deurvak, een deurrubber, of een glasplaat, of een groentela, een deurschakelaar, of thermostaat, of een startrelais, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Koelkast onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw koelkast, zodat u gelijk de beschikbare koelkast onderdelen vind, en kunt bestellen.
Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw koelkast. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Koelkast onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Koelkast merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

Logo Beko - Wasdroger
Logo ASKO - wasdroger
Logo Bosch
Logo LG
Logo Panasonic
Logo Samsung
Logo AEG
Logo Zanussi - Wasdroger
Logo Siemens
Logo Miele
Logo Indesit - wasdroger
AEG koelkast onderdelen, Electrolux koelkast onderdelen, Zanussi koelkast onderdelen, Bosch koelkast onderdelen, Siemens koelkast onderdelen, Miele koelkast onderdelen, Whirlpool koelkast onderdelen, Bauknecht koelkast onderdelen, Beko koelkast onderdelen, Indesit koelkast onderdelen, Candy koelkast onderdelen, Blomberg koelkast onderdelen, Haier koelkast, Smeg koelkast, LG koelkast, Samsung koelkast, ASKO koelkast onderdelen, Hotpoint Ariston koelkast onderdelen, Panasonic koelkast onderdelen, Inventum koelkast onderdelen.