Persoonlijke verzorging onderdelen en accessoires bestellen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van het persoonlijke verzorging onderdeel en/of product in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw persoonlijke verzorging onderdelen en apparaten? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte onderdelen voor uw persoonlijke verzorging onderdelen en apparaten. Het typeplaatje van de meeste apparaten zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant.

Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw apparaten voor persoonlijke verzorging zelf te repareren!

Doordat uw apparaten voor persoonlijke verzorging vaak eenvoudig te repareren zijn, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

Persoonlijke verzorging onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende onderdelen en accessoires voor apparaten voor persoonlijke verzorging aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe scheerkop voor uw scheerapparaat, of een nieuw opzetstuk voor uw trimmer, een lader, of nieuwe kabel, of nieuwe opzet tandenborstels, een opsteekmond voor uw fohn, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Persoonlijke verzorging onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw apparaat voor persoonlijke verzorging, zodat u gelijk de beschikbare onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw apparaten voor persoonlijke verzorging. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Persoonlijke verzorging / accessoires onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Persoonlijke verzorging merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

Logo Atag
Logo Braun
Logo Bosch
Logo LG
Logo Panasonic
Logo Inventum
Logo AEG
Logo Babyliss
Logo Siemens
Logo Miele
Logo Oral-B
AEG, Electrolux, Bosch, Siemens, Miele, Philips, Bauknecht, Beko, Delonghi, Candy, Constructa , Krups, Smeg, Atag, Kuppersbusch, Neff, Panasonic, Inventum, Oral-B, Babyliss.