Stofzuiger onderdelen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van het stofzuiger onderdeel en/of product in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw stofzuiger? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte onderdelen voor uw stofzuiger. Het typeplaatje van de meeste stofzuigers zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant van de deur.

Type nummer, serie nummer
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw stofzuiger zelf te repareren!

Doordat uw stofzuiger vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

Stofzuiger onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende stofzuiger onderdelen en accessoires aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een stofzuigerzakhouder voor uw stofzuiger, of een zuigmond, of een stofzuigerslang of stofzuigerstang, een snoerhaspel, of een stofzuigermotor, of een aan/uitschakelaar, een stofzuigerfilter, of een zwenkwiel, of gewoon nieuwe stofzuigerzakken, welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Stofzuiger onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw stofzuiger, zodat u gelijk de beschikbare stofzuiger onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw stofzuiger. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Stofzuiger onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Stofzuiger merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

AEG stofzuiger onderdelen, Electrolux stofzuiger onderdelen, Zanussi stofzuiger onderdelen, Bosch stofzuiger onderdelen, Siemens stofzuiger onderdelen, Miele stofzuiger onderdelen, Whirlpool stofzuiger onderdelen, Bauknecht stofzuiger onderdelen, Beko stofzuiger onderdelen, Indesit stofzuiger onderdelen, Candy stofzuiger onderdelen, Constructa stofzuiger onderdelen, Haier stofzuiger, Smeg stofzuiger, LG stofzuiger, Samsung stofzuiger, Kuppersbusch stofzuiger onderdelen, Neff stofzuiger onderdelen, Hotpoint Ariston stofzuiger onderdelen, Panasonic stofzuiger onderdelen, Inventum stofzuiger onderdelen, Dyson stofzuiger onderdelen.