Vriezer - vrieskast onderdelen

Eenvoudig zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Gebruik de zoekfuncties om in ons assortiment vriezer onderdelen te zoeken. Indien u het type weet kunt u ook de apparaatzoeker gebruiken. Anders kunt u de zoekfunctie gebruiken. Voor het snelste en beste resultaat zoekt u op het type-/ modelnummer van het vriezer onderdeel en/of product. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw vriezer? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte onderdelen voor uw vriezer. Het typeplaatje van de meeste vriezers zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant aan de linker of rechterzijde, meestal t.h.v. de groentelade(s) of aan de binnenkant aan de linker of rechterzijde, deze wordt zichtbaar bij het verwijderen van de lade(s).

Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent, en over een zeker technisch inzicht beschikt, kunt zeer zeker veel geld besparen door uw vriezer zelf te repareren!

Doordat uw vriezer vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

Vriezer - vrieskast onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel of accessoire vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende vriezer onderdelen en accessoires aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar een lampje van uw vriezer, of een afdekklep, of een lade, een deurrubber, of een glasplaat, of een deurgreep, een deurschakelaar, of thermostaat, of een startrelais, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Vriezer - vrieskast onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw vriezer, zodat u gelijk de beschikbare vriezer onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw vriezer – vrieskast. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Vriezer - vrieskast onderdeel niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Vriezer - vrieskast merken

Een selectie van de merken waaruit wij leveren

Logo Beko - Wasdroger
Logo ASKO - wasdroger
Logo Bosch
Logo LG
Logo Panasonic
Logo Samsung
Logo AEG
Logo Zanussi - Wasdroger
Logo Siemens
Logo Miele
Logo Indesit - wasdroger
AEG vriezer onderdelen, Electrolux vriezer onderdelen, Zanussi vriezer onderdelen, Bosch vriezer onderdelen, Siemens vriezer onderdelen, Miele vriezer onderdelen, Whirlpool vriezer onderdelen, Bauknecht vriezer onderdelen, Beko vriezer onderdelen, Indesit vriezer onderdelen, Candy vriezer onderdelen, Blomberg vriezer onderdelen, Haier vriezer, Smeg vriezer, LG vriezer, Samsung vriezer, ASKO vriezer onderdelen, Hotpoint Ariston vriezer onderdelen, Panasonic vriezer onderdelen, Inventum vriezer onderdelen.