Scherm draaien

Reparereer zelf uw wasdroger en bespaar direct veel geld!

Wasdroger onderdelen

Eenvoudig wasdroger onderdelen zoeken en bestellen, binnen 48 uur geleverd

Voor het snelste en beste resultaat voert u het type-/ modelnummer van de wasdroger onderdelen en/of producten in. Hieronder geven we aan waar u dit nummer kunt vinden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Het typenummer vinden

Wilt u het juiste onderdeel vinden voor uw wasdroger? Dan kunt het model- of typenummer invoeren in de zoekbalk. U ziet dan de geschikte onderdelen voor uw wasdroger. Het typeplaatje van de meeste wasdrogers zit op de achterkant van de machine of aan de binnenkant van de deur.

Wasdroger
Voorbeelden van typenummers

AEG – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)
Bauknecht – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Beko – het nummer begint met 71
Bosch – het E nummer begint met 2 of 3 letters (b.v. WAE283A1NL/23)
Miele – het modelnummer bestaat uit letters en cijfers
Samsung – voorbeeld modelnummer (b.v. WF70F5E0Q4W/EN)
Siemens – het nummer begint met 2/3 letters (bv. WM14S74W/01)
Whirlpool – het nummer begint met 85 (alleen cijfers)
Zanussi – het nummer begint met 91 (9 – 11 cijfers)

Als u zelf handig bent en over enig technisch inzicht beschikt, kunt u veel geld besparen door uw wasdroger zelf te repareren!

Doordat uw wasdroger vaak eenvoudig te repareren is, en u geen nieuwe hoeft te kopen, wordt het milieu minder belast en gaan we samen de verspilling tegen. Een duurzame oplossing dus!

We maken onderscheid in verschillende typen drogers, te weten;

Luchtafvoerdroger (met slang naar buiten), Condensdroger (met water opvangbak) Warmtepompdroger (energiezuinige condensdroger), Gasdroger (gas gestookt)

Wasdroger onderdelen bestellen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk het juiste benodigde onderdeel vinden en bestellen! Wij bieden duizenden verschillende wasdroger onderdelen aan, van vrijwel alle bekende, en minder bekende merken.

Of u nu op zoek bent naar koolborstels voor de vochtmeting van uw wasdroger, of een condens afvoerpomp, een deurrubber, of nieuwe filters, of waterbak, een deurslot of schakelaar, het verwarmingselement of een afvoerslang, of welk onderdeel dan ook, het is eenvoudig op onze site te vinden, en te bestellen.

Wasdroger onderdelen zoeken

U kunt gemakkelijk zoeken op merk, maar ook gericht met het specifieke type of service nummer van uw wasdroger, zodat u gelijk de beschikbare wasdroger onderdelen vind, en kunt bestellen. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekbalk boven in beeld.

Bij allewitgoedonderdelen.nl vind u praktisch alle onderdelen voor uw wasdroger. Als uw bestelling voor 16:00u is geplaatst wordt deze direct verzonden, zodat u het meestal de volgende dag al ontvangt, uiterlijk binnen 48 uur als er verder geen onvoorziene obstakels zijn in het leveringstraject.

Uw onderdeel niet gevonden? Vraagt u het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Wasdroger onderdelen of producten niet gevonden?

Vraagt het eenvoudig aan bij onderdeel aanvragen, wij zoeken het graag voor u uit, en informeren u over de levering en de prijs.

Merken wasdroger onderdelen en producten

Een selectie van de merken waaruit wij onderdelen en producten leveren

Logo Beko - Wasdroger
Logo ASKO - wasdroger
Logo Bosch
Logo LG
Logo Panasonic
Logo Samsung
Logo AEG
Logo Zanussi - Wasdroger
Logo Siemens
Logo Miele
Logo Indesit - wasdroger
AEG wasdroger onderdelen, Electrolux wasdroger onderdelen, Zanussi wasdroger onderdelen, Bosch wasdroger onderdelen, Siemens wasdroger onderdelen, Miele wasdroger onderdelen, Whirlpool wasdroger onderdelen, Bauknecht wasdroger onderdelen, Beko wasdroger onderdelen, Indesit wasdroger onderdelen, Candy wasdroger onderdelen, Blomberg wasdroger onderdelen, Haier wasdroger onderdelen, Smeg wasdroger onderdelen, LG wasdroger onderdelen, Samsung wasdroger onderdelen, ASKO wasdroger onderdelen, Hotpoint Ariston wasdroger onderdelen, Panasonic wasdroger onderdelen.